DOBRO DOŠLI

DOBRO DOŠLI

Anotace: ...

Najednou nás bylo strašně moc
s rukama plnýma hlíny
co bez odpustků za dějiny
si s dětmi hráli ve válkách

Všichni jsme měli v hubách boha
a čest a sláva, to pravé koření
pomáhá zrcadlu ať, tváře nemění...
když matkám kamarádů cpem' parte v obálkách

ty nože, co mohly krájet chleba
si nešikovně podáváme do břicha
a ani pýcha už tolik nepíchá
když místo vína polykáme krev

břatři si řežou do zad orly
svým sestrám zase hady v podbříšku
a v lese podivném, kde křížek na křižků
s trnovou prackou belhá se rudý lev..
Autor Herbit, 15.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Zorenka Ježková, zelená víla, drsnosrstej kokršpaněl, černočerný
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá, líbí se mi výběr slov

17.10.2009 14:57:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí