Oběť pro lásku

Oběť pro lásku

Anotace: i láska přináší oběti

29.12.2008 00:40

Oběť pro lásku

Šel jsem tak jednou
na procházku svou
zadumán myšlenkou
nad sebou samím
nad svým životem
co mě potkalo co nemine
nad strží mohutné skály.

Však jeden pohled
mě donutil pohlédnout
pod sebe
na té cestičce uzonké

Kde něžné tělo
dívky leželo
bez jediného pohybu
či náznaku života

Slezl jsem za ní
a vní poznal lásku svoji
jak nehybně leží
bez dechu života

Vzal jsem ji
do své náruči
a přehořce zaplakal
Boha prosil o odpuštění

Ať vezme si radši
život můj a jí ho navrátil
Bůh se slitoval
však jedinou podmínku
mi dal pro mě nezvratnou

A já svůj život věnoval
abych mohl sní být
a tím se temný Anděl
ze mně stal
bez jediného rozmyšlení
neboť jsem opravdu miloval.
Autor JarekBrnoCz, 15.08.2009
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí