Psáno při draku

Psáno při draku

Anotace: xxx

Když máš někoho na tom světě rád,
Svoji čest, lásku, srdce musíš mu dát,
I to, co máš nejradši, co to co máš rád,
Hlavně nikdy nesmíš nikdy se sám vzdát,
Prosím tě nikdy, ty nesmíš se bát.

Ať je to čechy, verča, renča nebo adell,
Já to myslím vážně, teď nedělám si prdel,
Mnozí to nechápou, co oni mohou mít,
Když tvoji poslední naděj, snaží se ti vzít.

Zažil jsem už hodně, já nechci teď víc,
Srdce buší, a já dýchám z plných plic,
Že od života chci všechno, však nedostávám nic.

Na mě prý, holky hodně letí,
Nemyslím si, já sbírám pouhé smetí,
Však ti, co jsou rádi, ti, co to vědí,
Říkají tohle, a se mnou tu dál sedí.
Autor Breg, 16.08.2009
Přečteno 252x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí