Malá noční apokalypsa

Malá noční apokalypsa

Anotace: Podivná vize...

Nebe krvácelo
z bezzubých dásní černých mraků.
Kapky na nahé tělo
padaly v hejnech slepých ptáků.
Kapaly, stékaly však nikdy nedopadly.
Perutě ve vlasech se tříštily a chřadly.
Závoje slzavé krášlily černé řasy,
na uhel spálené pilíře zašlé krásy.
V explozi soumraku,
jež přišel bez červánků,
s vidinou zázraku,
co nedopřeje spánku,
krev zvolna stékala po pokořené šíji.
Pátráš a netušíš, zda vůbec někdy žili
vidoucí ptáci a světlo bez temnoty.
Pod okem měsíce utíkáš do samoty.
Autor kaňka ouškovaná, 16.08.2009
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: zenge, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí