Mrtvou zahradou

Mrtvou zahradou

Anotace: ... prochází se mé spálené já.

Mrtvou zahradou

Božská láska a pokoj mé duši
opět končí s tímhle západem sluncem
pocit odešel, ale ty nechceš vidět,
když chybuju schovaný v neurčitosti
Jsi dekadence mého světa,
šťastný lovec a přetvářka
řekni mi proč, řekni mi proč
už tady není srdce, které může plakat

Hudba umřela v nekonečném studu
a jediné, co mi zůstalo je polibek,
který jsem ti ukradl včera večer
podívej se na mně, jak jsem zničen
svými nápady, jsem mrtvý kluk
řekni mi proč, řekni mi proč
už tady není srdce, které může plakat

Blízkost nitra je obehnána mrtvou zahradou
rozkvetlou v bolesti spálené touhy a naděje.
Řekni mi proč, řekni mi proč.
Autor fiXXXer, 16.08.2009
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Nergal, labuť, Psavec, janewe, Paulín, Mbonita, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimava, zvlastni a ...tipova

18.08.2009 12:02:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí