radši ne..

radši ne..

Anotace: zvláštní myšlenky touto dobou v tomto čase..2:57 seč

jdeš životem bez bázně
otevřeš své Sandonorico?
spálí Tvé slzy beránčí roucho?
máš jen otázky a nejsi zdejší

jdeš dál a plynou roky
jdeš sám a bolí kroky
je čas na první snídani
Jidáš přišel...


... popřát Buon appetit ?
Autor Valemart, 16.08.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí kroky - to se mi líbí, jasně máš tam toho víc, ale tohle mě zaujalo nejvíce

16.08.2009 23:51:00 | Ja-Mijina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí