Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Anotace: ... stále čekají.

Otázky a odpovědi

Lístek na místo vedle tebe ještě neznamená,
že mě uvidíš, že promluvíš o čemkoliv
vezmu plánek svého srdce a strčím ti ho do kapsy
můžeš přijít zítra, dnes v noci nebo příští podzim
stále na tebe budu čekat stejně jako na tvé
otázky a odpovědi
Všechnu minulost odnesl čas na křídlech zapomnění
tentokrát si myslím, že najdu svůj prostor
temný kluk potřebuje dávku, potom i předtím
tohle pokušení je v tobě jako je ve mně
měsíc se změní v slunce, když zavřeš oči
a tenhle křik je tak tichý jako spící
otázky a odpovědi
Řekni cokoliv než přestane hrát tahle píseň,
protože se začínám bát, že neexistuje druhá šance
udělej cokoliv než přestane mé srdce bít,
protože pak už bude pozdě na
otázky a odpovědi.
Autor fiXXXer, 17.08.2009
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, ewon, Mbonita, stravla, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk má kolem sebe takovou fůru nabídek na úžasný prožitky a báječnej život, ale pro celou svou sebestřednost je nedokáže vidět v pravém světle. Pak sahá vedle, ve své krátkozrakosti sahá po něčem, z čeho si namlouvá. Člověk je prostě roztodivnej tvor.

01.09.2009 21:25:00 | Dota Slunská

tahle je lepší :-)

a taky mě trochu rozesmála
protože na "Řekni cokoliv"
mám chuť odpovědět říkám "cokoliv",
jenomže zrovna tohle asi nechceš slyšet

17.08.2009 01:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí