Vzkazy Tobě

Vzkazy Tobě

Anotace: Poslední vzkaz posílám....

Vzkazy tobě

Dej se do pohody
Když si nevíš rady.
Nebuď náladový
Zůstaň zásadový

Vyřkni pravdu vždycky
Nebuď alergický
Postav dům na vždycky
Zasaď strom prakticky

Vezmi k sobě ženu
Uveď jí do domu
Počni syna k tomu
Děkuj Bohu, Jemu

Pracuj dlouhodobě
Žil jsi v této době
Posílám vzkazy Tobě
Buď člověkem na Zemi i v hrobě
Autor v.hercik, 17.08.2009
Přečteno 305x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sei to do, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, bez nápadu na přezdívku..., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí