Zřícenina

Zřícenina

Anotace: ...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

V tichu komnaty chladné zříceniny,
tisíce smutků sužuje její duši.
Podlahu smáčí slzy milenčiny,
srdce posmutněle buší.

Před zrcadlem z nefritu stojí
a vyčesává pletence vlasů.
Marně doufá, že se její rány zhojí,
marně čeká na vytouženou spásu.

V myšlenkách zalétá do vzpomínek štěstí,
hedvábný šat leskne se slzami z rána.
Krajem plují kouzelné zvěsti,
že není ďábel - jen bílá vrána.
Autor Satha, 17.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kamil Princ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná romantická dekadence.

18.08.2009 15:12:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí