Tvař se nevinně...

Tvař se nevinně...

Anotace: Jedna rada kterou mi dalo více lidí za mých jednadvacet let zformulovanou do básničky. A tím svým učitelům vzdávám dík

Nikoho vlastně nezajímá kdo jsi,
tak proč ty věčné stresy?
Musíme být realisté
je více než jisté
jsme svině. A to nás pojí,
na tom svět dnes stojí

Tvař se nevinně
ale buď svině
nepochopíš- li základ

za chvíli spadne z karet hrad

Nasadit si masku pochopení
a poslouchat jejich trápení
stejně jsi všem ukradenej
tak tu jejich hru hrej
proč bys měl iluzi brát?
popřát dobrou noc a spát

Tvař se nevinně
ale buď svině
nepochopíš- li základ

za chvíli spadne z karet hrad

Musíš s ostatními vlky výt
jen tak to musí být
jinak tě smečka rozsápe
konečně to pochop, chlape
smečka nemá ráda rozdíly
vyčmuchaj tě a hodí do díry

Tvař se nevinně
ale buď svině
nepochopíš- li základ

za chvíli spadne z karet hrad
Autor Edmond Kadad, 17.08.2009
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: Prokešová, Házté, Mbonita, Emira, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí