Pani od naproti

Pani od naproti

Anotace: ...

Ospalý tieň tvojho tela
Hladí ma nežne
Zbežne
Mi šepká do ucha
Že Pani od naproti
Fajčí na balkóne
Šťastnú cigaretu
Čo daroval jej manžel
Predtým než odišiel na front

„Nevrátil sa... “ šepkáš mi
Ja som roztopená tvojim dychom
A dym z vedľajšieho balkóna stúpa
Pravidelne
Ja opäť sa rozbíjam
Ako kryštálová váza
Keď miluješ ma
Tak vášnivo
Tak hriešne

Pani z balkóna spieva hymnu
Mŕtvych lások
Zatiaľ čo ja
Kričím tvoje meno
Vo vankúšoch ružového spánku
...tak sladká je vôňa tvojho bozku...


Oznámenie v novinách:
Pani od naproti s úsmevom na perách
A šťastnou cigaretou
Umrela v posteli
Vedľajšieho bytu
Očami šepkajúc „ Milujem ťa.“
Autor adida, 18.08.2009
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, mjh, fialová, Chancer, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hned první po ránu a mám to namísto vydatné snídaně :-)

18.08.2009 12:12:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí