...žij svůj sen...

...žij svůj sen...

Anotace: P.S. Žij svůj sen a budeš šťastnější :)

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Sny jsou krásná věc
to ano
to mi nikdo nevymluví,
o opaku mi nikdo nepřesvědčí,
je to opravdu tak,
každý to musí znát,
vždyt to víte
jak krásné je bdít
a
o všem možným snít,
někdo sní o lásce
šťastné a nekončící
někdo zase o úspěchu, bohatství a vítězství
někdo sní jen tak,
ani neví o čem :)
nebo taky někdo sní o zdraví, přátelství a rodině.
někdo sní,
protože ho život nebaví,
protože chce utéct od problémů,
každý sní,
každý má svůj sen
ač už jeden nebo více.


Sny jsou krásná věc,
realita je však krásnější,
věřte mi nebo ne
ale je to opravdu tak.
dám ti jednu radu:
začni žít svůj sen,
a pak dáš mi za pravdu,
pak poznáš co je lepší a krásnější
pak řekni mi co je lepší SEN a nebo REALITA?

Sny jsou pro mne krásná věc,
však raději mám realitu,
však radši mám přátele,
však ještě radši mám rodinu,
však úplně nejradši mám Toma,
však ráda toho mám moc,
napsala bych to sem
však je toho dost.

P.S. Žij svůj sen a budeš šťastnější :)
Autor MjUzIKberus, 18.08.2009
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

18.08.2009 12:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí