Práce

Práce

Anotace: dnes jsem si dal do těla....uf

Sežvýkán
neustálou prací,
a klíživou únavou
to vědí tací,
co již nemohou
***
unavené tělo
kdysi taky chtělo
řici já ještě můžu
(to netýkalo se jenom mužů)
**
odbytá práce
jako když není
to může zdát se
to není snění
*
dobrých pracantů
těch je dost
bez lenochů
je pracovat radost
Autor Tomáš Přidal, 18.08.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí