Svět naruby

Svět naruby

Anotace: ....

Slunce bychází,
měsíc zapadá,
celý svět naruby mi dneska připadá.
Zelené je nebe,
modrá je tráva,
sluníčko večer,
měsíček z rána.
Povzdech je sláva,
jásot je konec,
na začátku pohádky se říká zvonec.
Jenom ta láska je tam,
kde má být,
vždyť bychom bez ní nemohli žít.
Autor Prdloušek, 18.08.2009
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí