Bez tebe usínám

Bez tebe usínám

Anotace: ....

Jsi moje sluníčko,
jsi můj mráček.
Písmenka posílám,
má to však háček.
Bez tebe usínám,
pláču jak dítě,
pusu ti posílám - miláčku.
Chci tě!
Autor Prdloušek, 18.08.2009
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí