* Kompas ve tvé hrudi *

* Kompas ve tvé hrudi *

Anotace: -------

* Zahleděný do sebe *

* oči navrch hlavy *

* bloudím *

* mapu srdce svého *

* mezi verše ukrývám *

* loudím *

* do papíru *

* na chvilku když ztrácím víru *

* pláču *

* a ty slzy , od času čas *

* tobě posílám *

* kompas ve tvé hrudi *

* pravidelným tempem *

* tluče *

* tak prosím skryj mě do náruče *

* na mé cestě za duhou *
Autor Báček, 18.08.2009
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, takova, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná..., líbí se mi.

21.08.2009 15:06:00 | Pevya

By pohladila tam kde má
Má milá

18.08.2009 21:29:00 | Báček

* pohladila *

18.08.2009 17:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí