Balada příliš mladé mámy

Balada příliš mladé mámy

Anotace: ...tak nějak to bývá... objeví se, opije tě, a zmizí stejně jako ta prochlastaná noc.. .problém je, když po něm zůstane něco víc

Napij se, děvčátko,
Jen pij víc!
K políbení nastav líc,
A pij, dokud nezbude nic!

Zahoď zábrany,
Děvče nevinné,
Všecko brzy pomine,
I ta dnešní noc, co by ne?

No tak, ještě panáka!
A svlíkej se, chci tě!
Vezmu si tě, v tomhe bytě,
Nevadí, žes včera byla dítě.

Noc minula, toho co tě miloval,
Odvedla ta černá dáma,
Tys zůstala sama,
Aby byla z tebe máma
Autor Juliete, 18.08.2009
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Izza, no.signal, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám takovou holčinu, které se to stalo...

19.08.2009 17:12:00 | NotHot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí