Kráska

Kráska

Anotace: Nemocná, nemocná...

V světle reflektoru budeš umírat
Má krásko, má smyslná vílo
Můj kat.
Jseš DÁDA mé mysli,
Jenš ve švech popráska,
Když na kostech pluješ,
Když začínáš hrát.
Když chodíš, jseš tělo,
Máš nemocnou duši
Co nosí ideje jak barevný flag.
Tak hrají dospělé
Jak všechno ti sluší...!
Jak mrtvolně pěkně
Jak jen můžeš?...Jak?
Veřejnosti vřelé daruješ svůj uškleb
Copak k tomu vedlo tvou píli, tvůj sen?
Po tají si svlíkneš své sako od Prády
A rychle a Hladově hledáš se v něm.
Autor Alisa 16, 18.08.2009
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potěšen Tvou nádhernou básní

19.08.2009 06:51:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí