Život

Život

Anotace: ...

Těžce dýchá,
ona polemizující víra.
Zavřené oči bezesné,
aneb imaginární svět.
Špulící ústa nahořklá,
aneb potajnu leť.
Otevřené oči smutnící,
aneb uskutečni sen.
Oblizující se ústa slastná,
aneb zemři v tento den.
Autor AppleK, 20.08.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí