Klaun

Klaun

Anotace: Víte, klaunů jsem se vždycky bála...

Jsi jenom klaunem
smějícím se v povětří
S těma divnejma
oranžovejma vlasama
s hubou od ucha
k uchu

Byly to krásný dny
když si měl hlavu plnou
střeštěnejch nápadů
a byly to hrozně
zoufalý noci
kdy jsem se tě snažila
přesvědčit
že tvý bolavý srdce
ještě tluče

Byly to chvíle
bez příchutě
hořkosladký viny
tedy jen pokud
ses nenapil merlotu
(nenáviděla jsem
ten tvůj červenej nos!)

Jsi klaunem
a já v tebe nikdy nevěřila
a nevěděla čemu se
tak směješ
jestli mě nebo sobě
a jestli si
uvnitř fakt tam moc
plakal....
Autor Lacosta1, 20.08.2009
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Bíša, Markéta G., Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí