Pravda navždy skrytá

Pravda navždy skrytá

Anotace: ... tam, kde ji nikdo nehledá a nemůže zabít.

Pravda navždy skrytá

Hledám nejen svou pravdu a
něco jako domov pro srdce
očima říkáš: " vzpomenu si
na tebe každou chvilku "
a já si chci tenhle moment
uchovat možná navždy

chceš taky víc než můžeš dát
a znáš někoho kdo tě změní ?

Cítím ten zlom uprostřed nás
a očima říkáš: " jsi součást mně,
jedno jaká ale vždycky budeš "
a já chci schovat tyhle slzy,
protože se nemůžu popřít

... a vím, musím ti říct, nelhat
vylít tu bolest ve svý jedinečnosti
a přinutit tě si zapamatovat
už tolikrát zapomenutý slova ...

A ty jsi taky součást mně,
ale jsem tak silnej, tak moc,
jak je silná má nejslabší část
... ty, vždy to budeš ty
nestalo se nic bezbolestnýho
a přece mě ničí tvá nepřítomnost
ve svý zbytečnosti hledám pravdu
a něco jako domov pro srdce
Kde je pravda, kde je pravda ?
Autor fiXXXer, 21.08.2009
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde je pravda ....... ?

21.08.2009 07:53:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí