Po bitvě

Po bitvě

Anotace: ...

oka na hladině
zkalila zrak bystřině
pod řasami jív slzí břehy

ucha se neslyšně utrhla
ve džbánku duše na lávce hluše
brodí se řevem nad proudem krve

dlaně zabořené do prsti
na bojišti bezrukém
jež smrt všeobjímá v dešti ran

z úst padlých vojáků stružky bolesti
pramení do čpavého dýmu
necití střepiny těl a servané nervy

přeťaté životy bezesmyslu
citem svým odnese nehmatná voda
Autor Taog, 21.08.2009
Přečteno 228x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, Le ver luisant, Bíša, Dota Slunská, Nergal, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, labuť, Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hořká. Tak jak si to námět žádá.

21.08.2009 17:56:00 | Dota Slunská

moc pekna ..

21.08.2009 17:06:00 | Nergal

Krásné.

21.08.2009 11:39:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí