Chvástavá

Chvástavá

Anotace: Hold jsem asi egoista :)

Sbírka: U večerní sklenky vína

Každý den,
když jdu ven,
koukám jen,
jak být ten,
na koho,
se mnoho,
krásných žen,
culí jen.

Sexappeal
ten já mám,
jak bych žil
bez svých dam?

Nalevo, napravo
dívky s chůzí houpavou,
stačí jen naznačit,
pak na všechny nestačit.

Však doufám,
že to dám,
své milenky zvládnu sám.

Pokud ne
zbývá už
požádat
jiný muž,
aby "ruku"
přidal k dílu,
když já neznám
svoji míru.

Tohle mě
zabije,
mít aspoň
dvě kopie.

Co jsem chtěl,
to dnes mám,
teď už radši
budu sám.

Na sukni už nepohlédnu,
spíše k lahvi piva sednu,
vypiju jich osm, deset,
a udělám v hlavě reset.
Autor Vševolod Lopaťuk, 22.08.2009
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta G., divoska_jaja, boomslang, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí