Život po tobě

Život po tobě

Anotace: Destrukce...

Jestli už vůbec nejsi
jestli už neexistuješ
v mym světě
pak přestanu věřit

Přestanu tě malovat
na zeď našeho domu
jen kvůli tomu
abych nebyla tak
sama a prázdná
Přestanu nahrazovat
tlukot tvýho srdce
beznadějným bušením
mé ruky do polštáře

Už se mi nikdy
nebude chtít umřít
pro krásu jedné
jediné chvíle

Jestli už nejsi...
ani na jiný planetě
nechápu proč stále
cítím tvoji vůni

Je všude
v našem pokoji
na mém těle
a rozpraskaných
rtech
Je cítit všude
kde jsi mě objímal
a je všude
kde jsi se smál.

Nikdy už nebudu
chtít od tebe
odejít.

Jestli jsem si myslela
že je těžký
držet tě za ruku
v tvých největších bolestech
utírat tvůj pot
a slzy
a přemýšlet nad tím
jak ti to ulehčit
- mýlila jsem se.

Nejtěžší je žít život po tobě...
Autor Lacosta1, 22.08.2009
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Gamiani, PPetrushka, Agniezka, kikis, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost osobně se mě to dotklo (v pozitivním slova smyslu), je z toho cítit ta tíha...

28.11.2009 23:14:00 | Gamiani

Moc krásná báseň...ST! Nadchla mě.

30.09.2009 18:30:00 | PPetrushka

Drž se.ju. jsem v duchu s Tebou...

26.08.2009 11:41:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí