Bez blesku

Bez blesku

Anotace: ...

Chutnal trochu klouzavě
a sypce se ztrácel v mlze.
Ten den byl prostě šedivý
jako noha od stolu na lodi,
na dně.

Kroužili nad ním, bezhlesně,
dech horka je nadzdvihával
a oni ani netušili, kde jsou,
proč taky.

Přípitky už pronesli, a šli pryč,
nečekají, neslaví, je jim to jedno,
jednou za život je jako nikdy,
a oni žijí pořád.

Kdybych se nezeptal, co by se dělo?
Asi nic, jako předtím i potom,
stejně nikdo nevnímá, že je,
že žije.
Autor Demedalex, 23.08.2009
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, Maro Deives, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Caracol, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivá...

23.08.2009 02:36:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí