Umírající otrokyně

Umírající otrokyně

Anotace: Bohužel nešlo vybrat sekci "Básně - nezdařené zpovědi". Nechala jsem tedy "nezařazené"

Sbírka: Falešné úsměvy v pianissimu

jsem posluhovačkou citům
a otrokyní tobě
nástrojem k tvým chtíčům
má čest se kroutí v hrobě
-ještě nazemřela. Umírá.

ty zapískáš, já skáču
tak toužím po tvé něze
můj smích jak tisíc pláčů
víra červ co v srdci leze
-ještě nezemřel. Umírá.

Jsem posluhovačkou citům
a otrokyní tobě
Chci zas věřit těm mýtům
cos vyprávěl mi v době
-kdy jsem ještě nezemřela
Autor Patěnka, 23.08.2009
Přečteno 277x
Tipy 12
Poslední tipující: deep inside, Vlk v rouše, F.i.L, rezina, slečna.závist, Radek.oslov.Šafárik, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska by neměla omezovat ani ponižovat,
i když to bude bolet je lepší z takovýho
vztahu utéct a zachovat si hrdost!
Za zpověd :TIP

23.08.2009 09:44:00 | Acham

myslím, že zdařilá zpověď...

23.08.2009 02:35:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí