Proč to tak musí být?

Proč to tak musí být?

Anotace: zase na zemi, na kolenou.

Polilo mě horko
a současně i chlad.
Srdce se rozbušilo,
pocit jak volný pád.

Rozechvělý, když jsem Tě
spatřil blízko, a přec tak v dáli.
Šla jsi dál, s ním a nevidělas mě.
Kde skončila přání, která jsme si přáli?

Neměl jsem psát, odpusť.
Já jen, že tohle nešlo snést.
Nejde mi to všechno jak
drobky ze stolu na zem jen tak smést.

Mám Tě plné srdce, hlavu,
dlaně,
Trápit se můžu sám, sám a sám
a marně.

23.8.2009
Autor miroslaF, 23.08.2009
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, labuť, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí