Oskar blecha

Oskar blecha

Anotace: Bleší trhy

Ma-li se veška tuze k vešce
je čas vyprazdnit do dna měšce
a svolat z předalekých kraju celý rod
A protancovat mnoho paru bot.
Ať muzika zni dnem i noci a Korbelu řinkot nese se,
laska je velmi zvlaštni kouzlo-at' bleškam radost přinese.
..a všechny mlade,hned z prvniho vrhu,ošatit do gala na blešim trhu.
a pak už jen štěsti přijde,bude vyhrano a blešky na ružich budou mit ustlano
Autor poeta, 24.08.2009
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí