Úplněk-Zatmění-Rozednění

Úplněk-Zatmění-Rozednění

Anotace: ( *-* ) ---

Úplněk rozpitý
v černé hladině
tmavého zrcadla
usekává z něho
neviditelný
zloděj noci
***
Úplné zatmění
černý les
ponořený ve
tmě zádumčivého
a depresivního ticha
**
Rozednění v
oranžové barvě
v přítomnosti
lamp a svíček
podporující
právo světla
*
Autor Tomáš Přidal, 24.08.2009
Přečteno 218x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta G., Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí