Můj omyle

Můj omyle

Anotace: ... promrhaný v červencových podvečerech.

Můj omyle

Můj omyle, vrať se ke mně a udělej mě znovu šťastným
má touha po tobě je stoprocentní a já nemohu pochopit
všechny ty pravdy a lži, jestliže neznám svůj strach
a nevinné myšlenky v tvé hlavě
Můj letní hříchu, přijď ke mně tou stejnou cestou a
naplň mě tou stejnou krví jako kdysi, tak bezstarostně
položím všechny své zájmy u tvých nohou a jediné,
pro co budu žít je tvá radost a uspokojení ...
vrať se ke mně, můj omyle
vrať se ke mně
vrať se ke mně

Můj omyle, můj letní hříchu, má letní chybo, vrať se ke mně
můj propad směrem dolů je nezastavitelný stejně jako
tvá sebevražda v romantickém stylu s fialovou růží v krku
utéct pryč a prominout všechno a navždy nejde, protože ty jsi ...

... protože ty jsi anděl se stříbrnými křídly, který mně pohladí
a já můžu popřít bolest a strach z tohoto světa
protože ty jsi, protože ty jsi oko za oko a zub za zub a
já vypiju do dna sklenici rtuti na počest tvého náhlého mládí ...

Můj letní sne, vrať se ke mně a prožij to celé se mnou znovu
má motivace je na bodu mrazu a jestliže já nic nevím,
nevíš ani ty, jak to všechno jednou může skončit
Můj pomalý úsvite, vrať se ke mně a ohřej mou chladnou frekvenci
v které tluče mé litující se srdce a upal mě ve své vášni
půlnoční lidé kolem mně procházejí a ptají se na tebe,
ale já vždy dlouho hledám odpověď a oni pospíchají na vlak
nikdy nedostanou ta slova z mé prolhané pusy a tak to jde den po dni,
až mě to jednoho deštivého rána při vzpomínce na tebe zabije ...
vrať se ke mně, můj omyle
vrať se ke mně
vrať se ke mně a
já tě budu uctívat a
neděle bude navždy slunečná.
Autor fiXXXer, 24.08.2009
Přečteno 369x
Tipy 13
Poslední tipující: blue, Kapka, enigman, Jana M., Mbonita, Nergal, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez omylů bychom nedošli pravdy a poznání
omyl je cesta životem

01.09.2009 02:21:00 | blue

Tohle se mi opravdu líbí, taky bych chtěla ať mi někdo něco takového napíše.

25.08.2009 19:16:00 | a.l.a.n.e.k

jistě odešla jen omylem a vrátí se...

25.08.2009 00:53:00 | enigman

Naléhavé volání ...

24.08.2009 22:34:00 | Jana M.

hodne zvlastni a hodne dlouha, tedy na muj vkus, ale libi se mi, takze tip ;)

24.08.2009 18:55:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí