Noční přání

Noční přání

Anotace: od toho, kdo rozdává úsměvy

Rozdávám úsměv.
Chceš-li, tak ber.
Pro sebe slzy mám,
pálí jak tér.

Ať úsměv prozáří
Tvou tvář,
tak polož hlavu
na polštář
a nech si zdát
krásný sen.
Za chvíli je
nový den.

Jak napůl anděl
a napolovic čert,
dávno už vím,
že život není žert.

Naději a sílu hledám
a zázraky se jiným dějí.
V bolesti se topím jen sám,
však ostatním jen štestí přeji.

23.8.2009
Autor miroslaF, 24.08.2009
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Kapka, hašlerka, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozdávej a úsměv se ti vrátí... hezké

25.08.2009 17:13:00 | Kapka

také ti štěstí přeji, a někdy i zázraky se dějí

24.08.2009 23:03:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí