Prstýnek vlasů

Prstýnek vlasů

Anotace: dívce z fotografie

U srdce bolí a hlava jak střep,
přesto je krásný Tvůj malý svět,
Když vidíš, jak Tě někdo má rád,
klid na chvilku se do duše vkrad'

při objetí a pohlazení.
Já vím, že osud Tvůj nezměním.
Však úsměv v posmutnělé tváři
vykouzlí ve sluneční záři

prstýnek vlasů na Tvé dlani.
Jeho i moje tajné přání,
vidět Tvou radost vždy, den za dnem,
vědět, že společně to zvládnem.

Dala bych za to všechno, co mám.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 24.08.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: slečna.závist, Radek.oslov.Šafárik, jedam, SharonCM, Kapka, Tacca, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí