Polyandrie

Polyandrie

Anotace: ... a druhý ze třiceti prý není tak špatné.

Polyandrie

Uřízni si levé ucho a
nalep ho na dveře,
ať slyšíš mé zklamání
Pokyň vlažnou rukou a
svrhni mou hlavu z oblak,
ať mám důvod skončit

stejně jako propršený včerejšek
utichám a prodávám se samotě

Nikdy nezměním tenhle svět,
protože ho nesnáším a
zároveň tak moc potřebuju
Proběhnu všechny sny
tam a zpět bez nádechu
a snad už tě nepotkám
jsem druhý z třiceti
dobrý nebo špatný?
---------------------------------
Jako propršený včerejšek utichám
když přišla dáma, utekla holka
a já už neuhýbám výmluvou
kvůli jejím naivním chybám.
Ráno vysvitne slunce, vím to.
Autor fiXXXer, 25.08.2009
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Dota Slunská, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě...asi...možná...

26.08.2009 01:41:00 | enigman

Vysvitne. Ale někdy je ta noc příšerně dlouhá.

25.08.2009 20:43:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí