Nikdové

Nikdové

Pod tekoucí stuhou z vody
platíme za lásku v malých bankovkách
..to aby slovo za slovem odešlo
aby sen si v noci zdřímnul
aby každému básníkovi nebylo..
tak nehorázně teskně

Bývali jsme přetažení za vlasy
a snídali každé ráno chleba s tabákem
..to abychom našli ..co asi
důvěru rozházenou na chodníku
láskyplné přesycení
a jeden malý hloupý okamžik
který všechno změní

"Jsme nikdové..
chceme být někdové
a teprve se smrtí poznáme
jací jsme doopravdy"
Autor Trapné děťátko, 26.08.2009
Přečteno 320x
Tipy 23
Poslední tipující: gallatea, Maro Deives, subrtka, jiljovský, prostějanek, Markéta G., rawena, drsnosrstej kokršpaněl, jedam, její alter ego, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

My dva jsme si ty přezdívky měli dávno vyměnit!
(báááseň)

01.09.2009 20:17:00 | lidus

Hezká báseň... moc se mi líbí :-)

30.08.2009 17:27:00 | subrtka

taky mám dneska depku, heč, tak se mi to trefilo, ***

26.08.2009 22:43:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí