Písnička vrahova

Písnička vrahova

Anotace: 3 tečky

Údery rozezní nezněný hluk
klavíru, místnosti - zdí a much
mouchy letájí ne do rytmu
ne hudby umělce
létají do rytmu života
života vetřelce

Dělám si obavy o postavu na zemi
mouchy poradí, krev prozradí
dělám si obavy o ránu na temeni
hudba snad napoví že tón varovný
že rytmus nervózní svižně se měnící
nemluví o radosti, mluví o neštěstí

Dělám si starosti však slunce zapadá
nechám příběhu a půjdu snad již spát
ulehám na postel a v křečích mě napadá
že ležím tam, kde vražda se měla stát
poznávám chlapíka na zemi, poznávám dobře
čelím mámení, že muj konec nic nepopře

Hudba utíchá, osoba odchází
působivá pomlka - opět mě zamrazí
příběh končí, když dveře se zarazí
když místnost se vyprázdní, jen smrt tu zavazí
Autor PavelM, 26.08.2009
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, susana načeva, WhiteSkull, Prokešová, Dragoniana, poetická ilona, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky ;-)

29.10.2009 15:14:00 | PavelM

Jéjku,dramatické -ty jeden kouzelníčku nálad.Zdraví Ilona :-)

27.10.2009 01:44:00 | poetická ilona

dobrý...

08.10.2009 11:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí