Moment zlomu

Moment zlomu

Anotace: ... se plazí do krvavého úsvitu.

Moment zlomu

Pohltíš zvuky okolí a
ztratíš se v mých dlaních
požádám nebe o jednu noc
a stanu se neutišitelným
Rozešleš lži do okolí a
oslepneš posedlostí
počkám až strach uteče
a stanu se nesmrtelným

Proplazíš se mezi stromy
v tichosti svých přání a
nevinných myšlenek
najdeš tajný pocit ...

... že ty jsi ta hřbitovní růže,
kterou nemůžu obejmout a
nechat vykvést ve své náruči
až do krvavého úsvitu ...

Posbírám všechen smutek a
zalepím ti s ním rty k sobě
ať pomlčíš o své kráse a
mé nemohoucnosti ti uvěřit.
Zlomilas mě.
Neděkuji.
Neplač.
Autor fiXXXer, 26.08.2009
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, stravla, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké,citlivé verše

27.08.2009 19:35:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí