hrdosti moc

hrdosti moc

Anotace: .. líto.. je mi to líto...vím proč to píši, potichu ke hvězdám

Měla jsem tam být
alespoň na chvíli

nebyla jsem
nebyla jsem zvána

možná jen potichu
a co bránilo tomu výkřiku?
možná jsem ho neslyšela

snad hrdosti kus
tak už mi nehraj to blues
neslyším nic

A jsem tu teď
sama s tím vším
těžko, těžko
to vše pochopím.

Plakal jsi kamaráde
a já se to z novinek dozvím
byla jsem slepá
a nezašla k tobě

Je mi to líto
ale příště tě obejmu
a nikdy se nedozvíš proč

jen to ucítíš
o smutku a odchodu se špatně mluví
tak nebudu ten oheň znovu
zapalovat

A je mi to líto
vždy si vzpomenu
na vás dva spolu
a na mou blondýnu

Na tu tmu
a tu důvěru
ochránil by nás
v tom extrému

zapálím svíčku
pro něj
a tvému smutku

Až tě uvidím
jen tě obejmu
a podívám se tam
někam

třeba ke hvězdám
a ty to pochopíš
Autor zelená víla, 27.08.2009
Přečteno 349x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Házté, Sůva, Le ver luisant, Mbonita, její alter ego, Kapka, WhiteSkull, PrinceznaHeliovýchbalonků, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí