Takmer denne

Takmer denne

Anotace: ..a na dva ťahy..

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

.

Richard Muller - Cigaretka na dva ťahy
http://www.youtube.com/watch?v=Fp8khZz7rrE

*

Vídavam ťa takmer denne
Stojím v daždi blízko teba
Máločo o sebe vieme
Bojíme sa odpovedať

More otázok sa v očiach chveje
Nemých ako tiene skál
A predsa mi spánok berie
Tých pár slov, čo si nahlas povedal



A tak zrazu nie sme vôbec sami
Ale spolu, neosamelí
Učíme sa brať a dávať
Tak ako sme to vždy chceli



Vídavam ťa takmer denne
Stojím v diaľke v tvojom tieni
Náhle priveľa o sebe vieme
Už nie sme citmi zaslepení

Ďalšie otázky sa nám z pier tlačia
Sú drsné, tvrdé, s chladom skál
Nemyslím, že na odpustenie stačia
Tie milé slová, čo si potichu zašepkal



A tak zostali sme celkom sami
Od začiatku osamelí
Už ma vôbec nespoznávaš
- Vraj iné srdce vo mne velí -



/A tak zostali sme celkom sami
Od začiatku osamelí
Už ťa vôbec nespoznávam
- Iné srdce v tebe velí -/

*
Autor lennerka, 28.08.2009
Přečteno 287x
Tipy 17
Poslední tipující: Sweet KiWi, Vlk v rouše, Špáďa, blue, Bíša, Actafool, její alter ego, WAYWARD, labuť, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu smutné, ale někdy je hold život hořký aby jindy byl zas sladký, a ST máš i za slovenštinu, které kupodivu v Tvém podání rozumím, ne jako u jiných autorů :)

30.08.2009 00:17:00 | blue

smutná, ale krásná! jsem rád, že znovu můžu číst tvá dílka!:-)

28.08.2009 23:19:00 | Actafool

nikdo není sám...pokud sám nechce...

28.08.2009 07:42:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí