Jíra Fajrák Warlu Frištenskému ,,Vatra,,

Jíra Fajrák Warlu Frištenskému ,,Vatra,,

Anotace: Člen polabských žňových hlídek,zakladatel prvního ochotnického požárnického sboru chovanců léčebny Kosmonosy.

Pro velkého bratra
hoří rudá vatra.
Cítím její sladký žár
bratře Warle ohni zdar,zdar.

Jíro,blbče bylo na mále
dnes místo táboráku
navlékáš v třetí nápravný
korále korále
Autor warčelák, 28.08.2009
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí