musíš vstávat!

musíš vstávat!

Anotace: páteční před prací

Nastal nový den
poslední zapadá hvězda
tohle už není sen
to se ti nezdá.

S nechutí sčítáš kroky
kolik jich ještě schází
jak myslivec ve střele broky
další žití pomalu vchází.

Podívej děvče
slunce již hladí
paprsky svými
ještě jsme mladí.

Jak kouzelným proutkem
změní se prokletí
pak dílem chvíle
ti práce uletí.

Bude klid
taky mír zbraní
tak zatni zuby
a rychle na ni.

Volno již čeká
schováno za lesem
radostí volá
už tu jsem ,už tu jsem.
Autor Čoki, 29.08.2009
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: nejsembásník, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí