Znovu veriť

Znovu veriť

.

http://www.youtube.com/watch?v=K91e6wuZsFM&feature=related
Francis Cabrel - Je l'aime a mourir

*

dnes zdá sa mi
že slnko hrialo viac
že sladšie voňal vzduch
a svet sa usmieval
úplne celý

a blízko tvojich rúk
lietali motýle
mohol si pohladiť
ich krídla nevinné
a znovu veriť

na šťastie veriť

však bol to iba sen?
nechcem sa prebudiť
a znovu prežiť deň
keď nikto neľúbi
keď srdce mlčí

radšej nech moje oči sú
naďalej zavreté
a v mysli, predstavách
krásne je na svete
život nás teší

naozaj teší

vetru nerozkážeš
aby na oblohu
nedovial tmavé mraky, dážď
však radšej poďakuj
za kvapku každučkú

aby celý náš svet mohol rásť

ak chceš tak dovoľ nech
niekam ťa unesiem
neboj sa, smelo, veď
strach nie je namieste
prestaň sa mračiť

aby aj v tebe zas
vykvitla k žitiu chuť
na nádej v duši čas
nedá ti zabudnúť
úsmev ti stačí

úplne stačí

pozri sa na hviezdy
sú blízko, na dosah
a tajné znamenia
budú nás v duši hriať
na ceste svetom

stačí nám vykročiť
v ústrety lepším dňom
bez zloby, sklamania
lepšie je spolu dvom
už každý vie to

pridobre vie to

vetru nerozkážeš
aby na oblohu
nedovial tmavé mraky, dážď
však radšej poďakuj
za kvapku každučkú

aby celý náš svet mohol rásť

dnes zdá sa mi
že slnko hreje viac
že sladšie vonia vzduch
a svet sa usmieva
úplne celý

a blízko tvojich rúk
lietajú motýle
môžeš si pohladiť
ich krídla nevinné
a znovu veríš

na šťastie veríš

*
Autor lennerka, 30.08.2009
Přečteno 350x
Tipy 12
Poslední tipující: Sweet KiWi, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Hazentla, Bíša, Actafool, P€ŤULK&
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

09.09.2010 01:35:00 | Bíša

štěstím je věřit...

09.09.2009 10:43:00 | enigman

povedené

31.08.2009 12:37:00 | Radek.oslov.Šafárik

Koukám, že máš nějaké plodné období!:-) To je dobře!;-) tahle se pro změnu povedla:-)!

30.08.2009 20:35:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí