Třináctého sedmý (nuladevět)

Třináctého sedmý (nuladevět)

Anotace: červencová, sváteční...možná dozvučná... A jinak taky pokus o prolnutí dvou vln...

Tak co dostanu k svátku?
Snad jablko?
(A zástup pátků...)
Jablko sváru
už bylo roztnuto.
(...pátečních večerů...)
Tebou, mnou, Tebou? Mnou?
Jimi, námi...Světem.
(...které matou tmou...)
Jeho kousky padly do rukou dětem
zítřků, ktěrými se zas asi staneme.
(...jež rychle sežehneme...)
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Boudicca, Hejky, enigman, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sedmýho třináctý...

31.08.2009 22:41:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí