Jednou tak, podruhé jinak..

Jednou tak, podruhé jinak..

Anotace: ...

Jednou černá, podruhé zas bílá,
jednou drzá, jindy neskutečně milá,
když je noc, já chci den,
když je den, tlačí mé oči sen,
nejdřív ty, pak zas on,
někdy bedla, jindy žampion.
Co si o tom myslet mám,
mám vše nebo něco postrádám?
Autor Prdloušek, 01.09.2009
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo..St

09.10.2009 12:33:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí