Doslova srdce na dlani

Doslova srdce na dlani

Anotace: ...

Téměř lidská
pocity v krabičce
z porcelánu

-doslova srdce na dlani-

z oceli
plastu
z ledasčeho, jen ne z kůže
s krví
malované obrazce

tajným písmem
zabraným v lemu
netradiční písně

-abys porozuměl-
že není určená
cizím uším

věnována neslyšícím
pro jejich úsměvy
a zpěvavé hlasy
které zaniknou

s přílivem ticha

-máte něco společného-
Autor rry-cussete, 01.09.2009
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Fog, fuu, Lioness, Egretta, el viento, stmivani.na.lepsi.casy, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"tajným písmem
zabraným v lemu"
...Moc hezký.

17.09.2009 00:45:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí