Kdesi hluboko uvnitř

Kdesi hluboko uvnitř

Anotace: ... možná někdy zpomalíme.

Kdesi hluboko uvnitř

možná zpomalíme, trochu
řeknu pár slov o tvé kráse
a ty se přinutíš zůstat dítětem
kdesi hluboko uvnitř
zkouším šeptat své jméno do zdi
a přeju si zůstat v tomhle pokoji,
nevinném jako říjnový podvečer

... a když se zastavíš na okraji propasti,
podíváš se dolů a zjistíš v slzách,
jak moc jsi vyrostla, vystoupala z té díry,
ve které jsem se narodil ... a zůstal dál ...

možná zpomalíme, trochu víc
ukradnu ti polibek ze zmrzlých rtů
uprostřed povadlých květin zemřeme
a přinutíme se zůstat divokými
kdesi hluboko uvnitř
nezkouším změnit svůj pohled do nebe,
dnešní noc je poslední v tomhle pokoji,
nevinném jako prosincová půlnoc.
Autor fiXXXer, 01.09.2009
Přečteno 285x
Tipy 13
Poslední tipující: Mraveneček, divoska_jaja, Tanzania, PrinceznaHeliovýchbalonků, Gudula, labuť, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezkouším změnit svůj pohled a dávám ST
Je zajímavé a jistě tajemné dostat se Ti pod kůži...

04.09.2009 11:32:00 | Tanzania

To vůbec není špatný a vůbec si nemyslím, že jsi to opsal.

01.09.2009 22:25:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí