Billy

Billy

Anotace: ... Corgan.

Billy

Dnes je mi líto, strašně líto
tebe, Billy, tebe a tvé hudby
nikdo si nezaslouží víc než ty
nikdo nepochopí tu vnitřní podstatu
slepý slavík a úzká cestička
k tvému nitru, když je mlha a prší
začátek bolesti a kvílení do mikrofonu,
když tě poslouchá jen jeden vyvolený
bylo to těžké a není to lepší než dřív
a i kdybys umřel, tvá hudba by nebyla hezčí ...

Dnes je mi líto,strašně líto
tebe, Billy, tebe a tvé hudby
nedokážu si představit hezčí smrt
než temný pokoj s postelí a
tvá hudba ve vzduchu
když jsem tak přemýšlel o tobě a o mně,
rozkrájel jsem se na tisíc částeček a
nezjistil jsem více než ty

oba víme, že se nedá bojovat proti umělosti a hlouposti
oba víme, že opravdová hudba zemřela s posledním albem

Dnes je mi líto, strašně líto
tebe, Billy, tebe a tvé hudby
nikdo si nezaslouží víc než ty.
Autor fiXXXer, 03.09.2009
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: stravla, Mbonita, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zmena témy? jen nálada dosti stejná?:-)

03.09.2009 23:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Dávám super.Chytly mě tvoje veršíky.Jak smutné blues.

03.09.2009 20:19:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí