Podzimní deprese s dobrým koncem

Podzimní deprese s dobrým koncem

Anotace: Stále se opakuji, ale umělecká hodnota přes to stoupá. Prostě je to moje téma :)

Tak podzimní deprese,
tiše a pokojně,
do mysli vkrádá se,
přichází zas ke mně.

Pár piv a dlouhý dým,
v naději lepšího,
smýšlením zbytečným,
dosáhnout ničeho.

Hledat a snažit se,
jen pro tuto chvíli
ničemnou, potím se,
ubývá mi síly.

Chci dál hledat důvod,
jenž není zbytečný,
hledat a nacházet,
šťastný život věčný.

Kde tolik bolesti,
pro nic teď bere se,
učinit zadosti,
spravit co pere se.

Jednou roztaje led,
mlhy se rozplynou,
slunce ohřeje svět,
a zlé sny uhynou.

Vracím se z daleka,
zpět na zem dosedám,
život na mě čeká,
aspoň tu nejsem sám.
Autor Husky, 04.09.2009
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Á pán je odborník na depky.
No jen houšť a větší kapky.

08.10.2009 21:35:00 | Bertold

No tak uvidíme :) Díky.

05.09.2009 12:50:00 | Husky

Tím ledem bych si nebyl jistej.. Ale víra Ti určitě ukáže cestu.. :¨)

04.09.2009 19:50:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí