Láska na první pohled...

Láska na první pohled...

Anotace: ...není pouhé klišé Co vy na to?

Prodává květiny
u pobřeží
***
zde květiny
voní oceánem
***
máte pocit
že jste
v nich
ponořeni

***
prodává je krásná
Blanka, s milým
úsměvem a zelení očí
**
její obchod
s květinami
je vyhlášený
**
já ji neohlášeně
pozvu na oběd
*
někdy se zdá,
že láska na první pohled
je pouhé klišé
*
není to pravda
Autor Tomáš Přidal, 04.09.2009
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusí, ale může...ST !

06.09.2009 11:59:00 | Házté

na první pohled?
o ano, jen to není láska
zamilovanost je krásna

05.09.2009 21:20:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí