EIN IDEALLER TAG

EIN IDEALLER TAG

Anotace: Koupit si velkou kolu/A pak ji celou vylít/Protože mi /Nebude chutnat

Takže ein idealler tag
Vypadá tak,že všechno je nějak
A ne naopak, jak jsem teď zvyklá
Aby to bylo

Koupit si velkou kolu
A pak ji celou vylít
Protože mi
Nebude chutnat

Vyhodit konečně z knihovny
Všechny beatniky
A jiný špatný knížky

Den kdy napíšu
Všechny patetický zakončení
Který jsem se doťeď styděla napsat

Přestanu se stydět napsat,
ŽE KDYŽ MĚ NECHCEŠ JEBAT, TAK MĚ PROSTĚ NEJEBEJ


Den, kdy napíšu všechno, co budu chtít
anglicky


Idealler tag
Oh, bejby, come on,
Give me mein idealler tag
Autor Franti, 04.09.2009
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: mjh, Já Esther Ruth, fialová, adida, maliska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báječný
možná že punk ale sakra dobrý

23.09.2009 18:16:00 | mjh

otevřené. sehr gut.

20.09.2009 13:50:00 | Já Esther Ruth

hodně punk..

15.09.2009 21:16:00 | fialová

Originální =) Možná forma trošku pokulhává, ale je to dobré =)

04.09.2009 22:07:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí