Zrcadla lzou

Zrcadla lzou

Anotace: just saw, then wrote

Dívám se do zrcadla
Na odaz té holky, co nikdy nic neměla
Nic nechtěla,
Jen toužila
Jak toužit se smí.
Chtěla bych ji znát.
Její tělo, její nahotu
Její duši, její mysl
Její podobu
Mít ji vedle sebe
A žít
Autor Pingvín, 05.09.2009
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

změna co se plouží tiše
doba jí posunuje
soupeřit s ní je dnes klišé
zrcadlo odhaluje

05.09.2009 11:37:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí